Tack för ett fantastiskt 2017!

Ytterligare ett år som vd för det här härliga bolaget! Ett bolag med professionella och kompetenta medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att stötta, ER, våra kunder i ert arbete att utveckla era bolag. Ett arbete som inte skulle gå – om ni inte har rätt medarbetare vid er sida! Sedan starten för drygt 13 år sedan har vi bidragit med kunskap, idéer och individer som stödjer, stärker och utvecklar verksamheter. Att människorna blir viktigare och viktigare i allas verksamheter är utgångspunkten för vår verksamhet – Human Resources.

Vi ser en ökad efterfrågan när det gäller HR-kompetens, det kan handla om interimslösningar av olika slag eller en supportfunktion som bidrar till att utforma HR- strategier eller tar fram rutiner och processer för t.ex likabehandlingsplan, systematiskt arbetsmiljöarbete eller utbildning/ kompetensutveckling. Och vi är beredda, vi utökar kontinuerligt vårt team och våra tjänster för att kunna möta era behov.

Jag gläds åt feedback från nöjda kunder och från de många kandidater som passerar i våra olika rekryteringsuppdrag som säger att de bemöts på ett professionellt sätt, oavsett om de blir slutkandidat eller inte. Det gör mig stolt och jag ser fram emot ytterligare ett COJN-år, ett år när vi ytterligare förstärker våra erbjudanden och när ytterligare några fantastiska människor blir en del av vårt team!

Hoppas du vill vara med oss även nästa år!